Infracțional

Arestat pentru 30 de zile după ce i-a administrat unui bătrân căteva bâte

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Voila au reținut un bărbat bănuit de lovire sau alte violențe

La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 64  ani, din comuna Apața.

Acesta, în data de 16 august a.c., în jurul orei 19.30, în timp ce se afla în apropierea satului Șona, comuna Mândra, în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 78 ani, din această localitate, i-ar fi aplicat celui din urmă mai multe lovituri cu o bâtă și cu un briceag pe care îl avea asupra sa.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital pentru asistență medicală iar ulterior medicul legist a concluzionat că leziunile suferite de aceasta ar necesita pentru vindecarea 12 – 14 zile.

Bărbatul a fost  reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web