ActualitateFără categorieInformații

Aproape 80 de posturi scoase la concurs la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov

In urmatoarele saptamani, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov va scoate la concurs aproape 80 de posturi vacante.  Locurile de munca disponibile sunt atât pentru personal medical mediu, cât şi pentru personal auxiliar şi TESA.  Modelul cererii pentru concurs, fisa postului si bibliografia pot fi descarcate de pe site-ul institutiei.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 31.05.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante de muncitori calificati:

– 2 posturi vacante de muncitor calificat liftier

– 1 post vacant muncitor calificat zugrav-vopsitor

– 1 post vacant muncitor calificat lacatus

– 1 post vacant muncitor calificat tamplar

– 1post vacant muncitor calificat fochist

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 06.06.2017-08.06.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi temporar vacante pe perioada determinata:

– 12 posturi vacante temporar de asistent medical in specialitatea medicina generala

– 1  post vacant temporar de asistent medical in specialitatea radiologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 13.06.2017-15.06.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante pe perioada nedeterminata:

– 23 posturi vacante de infirmiere

– 32 posturi vacante de ingrijitoare

–  1 post vacant de brancardier

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta  Brasov organizeaza in data de 14.06.2017, concurs pentru ocuparea unui post vacant de registrator medical la Serviciul de primire si externare a bolnavilor.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 19.06.2017 concurs pentru ocuparea unui post vacat de inginer II in cadrul Compartimentului Securitatea Muncii, PSI, Protectie Civila si Situatii de Urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web