Turism-Utile

Aproape 2 milioane de treceri prin turnichete până în prezent in Poiana Brasov. Toate partiile sunt deschise

Duminică, 4 martie, s-a ajuns la 1.887.431 de treceri prin turnichete de la începutul sezonului şi, având în vedere starea foarte bună a pârtiilor, se estimează că şi în acest an se va depăşi numărul de 2 milioane de treceri, după ce în sezonul 2016-2017 au fost peste 2,1 milioane.

În ultimul week-end au fost 90.651 de treceri  prin turnichete. Ziua cu cele mai multe treceri a fost sâmbătă, când au fost 31.776 de treceri.

În acest moment se schiază în condiţii bune pe întreg domeniul schiabil, toate pârtiile fiind deschise, cu excepţia câtorva secţiuni închise din cauza lipsei zăpezii. Stratul de zăpadă pe pârtii este de 90-110 de cm.

Vă rugăm să respectaţi semnificaţia indicatoarelor „ZONĂ ÎNCHISĂ” şi să nu vă aventuraţi pe zonele semnalizate, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.

Astăzi sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabinele Capra Neagră, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschiurile Bradul şi Stadion si covorul rulant de pe pârtia Bradul.

Starea vremii este excelentă, cu cerul parţial senin. În această dimineaţă, la ora 9.00, temperatura era de -5°C în masivul Postăvarul, iar acum a mai urcat câteva grade..

Pentru date actualizate permanent referitoare la starea pârtiilor puteți consulta informațiile de pe portalul Primăriei Brașov, http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/ cu precizarea că, în cazul în care nu sunt modificări în teren, data nu se actualizează.

 

Restricţii pârtia Subteleferic, precizări de la Serviciul Salvamont

https://www.facebook.com/Salvamont-Poiana-Brasov-1727037440920573/

 

Va informăm că în perioada 05-09.03.2018 pe pârtia Subteleferic se vor desfăşura Campionatele Naţionale de Schi pentru Seniori.
În aceste condiţii pârtia Subteleferic este complet restricţionată accesului turiştilor. Ieşirea din pârtia Sulinar se poate face atât către pârtia Bradul pe varianta clasică, cât şi către staţia inferioară de telegondolă prin Zidul Mic şi porţiunea inferioară a Drumului Roşu. Ieşirea din partia Drumul Roşu spre telegondola se poate face atât pe varianta 3D cu ieşire în Drumul Albastru, cât şi pe varianta 3E.
În atare condiţii vă rugăm să manifestaţi înţelegere, să schiaţi cu prudenţă în aceste zone şi să nu intraţi în culoarul delimitat pentru concurs.

 

 Reportare puncte ski pass

 

Atenţionăm deţinătorii de ski pass-uri că punctele pot fi utilizate doar în acest sezon de iarnă şi nu se vor putea reporta pentru sezonul 2018-2019. Totodată, contravaloarea garanţiei ski pass-urilor poate fi recuperată de la casieriile operatorului de transport pe cablu sau de la automatele instalate în acest scop.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web