Economic

Angajatorii brasoveni, asteptati sa se inscrie la Bursa Generala a Locurilor de Munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCĂ vineri, 07 aprilie 2017, în municipiul Braşov, la sediul Casei Armatei, Str. Mureşenilor, Nr.29.

Bursa organizata in data de 07 aprilie 2017 este o bursa generala a locurilor de munca si se adreseaza tuturor persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca.

Pe aceasta cale informam agenţii economici că participarea la acest eveniment  este  gratuită şi  reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

Pentru a veni in sprijinul agenţilor  economici interesaţi să participe la acest eveniment, pe site-ul institutiei www.ajofm-bv.ro, invitatia adresata angajatorilor precum si formularul privind situatia locurilor de munca vacante.

Formularul completat se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bv.anofm.ro, cu mentiunea „pentru bursa generala a locurilor de munca”.

Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de munca vacante este 03.04.2017  ora 12:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web