BrasovPrim plan

Angajații AMP Brașov vor întrerupe din nou programul de lucru din cauza inechitaților salariale

Angajaţii APM Brasov vor intrerupe din nou programul de lucru astazi, 21.03.2017, intre orele 10.00-12.00. manifestându-și nemultumirea profundă cauzată de adâncirea inechităților salariale din sistemul public, fapt care, zilnic, ne diminuează nivelul de trai.
Avand in vedere ca a trecut o saptamana de la “semnalul de alarma” dat de angajatii din cadrul ANPM si APM prin “protestul spontan” si nu am fost contactati de factorii de decizie din Ministerul Mediului pentru a discuta cu noi si nici nu s-a incercat acest lucru, reluam protestul spontan astazi, 21.03.2017.
Consideram ca la acest moment suntem cea mai discriminată și nesusținută guvernamental categorie de salariați plătiți din fonduri publice.
Nu considerăm că este firesc să fim discriminați ca și categorie de salariați bugetari doar pe considerent numeric, toți angajații agențiilor județene și ai agenției naționale pentru protecția mediului însumând 1845 de salariați în prezent.
Dacă revendicarile noastre juste nu vor fi soluționate favorabil, suntem decişi să declanşăm conflictul colectiv de muncă, întrerupându-ne activitatea pe timp nelimitat.
ANGAJATII APM BRASOV 21.03.2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web