BrasovInformații

Amenzi de 160.000 de lei, aplicate de politisti in trafic

În  intervalul 18 – 24.09 a.c., polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur. Au fost constatate 40 infracțiuni, dintre care 18 la regimul circulației, și aplicate 1762 sancțiuni contravenționale, dintre care 675 pentru depășirea limitei legale de viteză, 202 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 48 pentru utilizarea telefonului la volan. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 160.000 lei.

 

În cadrul activităților specifice desfășurate, au fost sancționați 166 pietoni  și 122 bicicliști pentru nerespectarea reglementărilor privind circulația pe drumurile publice.

 

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării  dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 64 permise de conducere, dintre care 5 pentru consumul de alcool, 9 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 15 pentru neacordarea priorității pietonilor, 24 pentru nerespectarea reglementărilor legale privind depășirea și au reținut 46 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web