Știri

Alianța PSD-ALDE-PER-MSL a fost pecetluită. Daniel Diaconu susținut pentru Primăria Râșnov (VIDEO, FOTO)

Organizaţiile Judeţene ale Partidului Social Democrat,  Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, Partidului Ecologist Român şi  Partidului Mișcarea Social Liberală au semnat în data de 7 mai, la sediul PSD Braşov, înfiinţarea alianţei electorale cu denumirea „Alianţa  RÂȘNOVUL TĂU”. Scopul este susţinerea, la alegerile din 11 iunie 2017, pentru alegerea primarului Orașului Râșnov, candidaturii lui Daniel Diaconu de la PER.

Marius Dunca (PSD Braşov).Suntem, aici intr-o formula mai larga in care ne vom asuma responsabilitatea de a aplica si la Ransov promisiunile din campanile, de a oferi o viata mai buna locuitorilor de acolo.

Am luat in calcul votul exprimat de cetatenii orasului Rasnov in 11 decembrie, PSD a devenit mult mai responsabil, impreuna cu partenerii de alianta, de la ALDE, cu PER si MSL, am luat o decizie de a forma Alianta Rasnovul Tau. In urma analizei facute pe votul dat  la alegerile locale, unde  dl. Daniel Diaconu a  iesit pe locul 2, cu un partid mic  dar cu oameni seriosi, cu Daniel Diaconu care a reusit sa se claseze pe un loc deasupra PSD, si al altor formatiuni, am luat o hotarare.

Decizia, in unanimitate, a fost de a-l sprijini la functia de primar. Alianta Rasnovul Tau merge la Primaria Rasnovului cu dl. Diaconu. Ne asumam reponsablitatea fata de cetatenii Rasnovului. Consideram ca avem o sansa extradorinara, sa venim in sprijinul  cetatenilor.  Imi doresc o campanie curata si civilizata, militez pentru comunicare, dezbateri pe proiecte si asumarea proiectelor. Sper sa gasesc intelegere si de ceilalti  competitori.   La alegerile locale rasnovenii l-au plasat pe locul doi pe Daniel Diaconu, iar la parlamentare au votat cu PSD. Eu v-am spus, de cand am devenit presedinte, ca lasam la o parte orgoliile, iata, asta facem, lasam politicul in planul secund, pentru a avea in prim plan rasnovenii. Ii multumesc presedintelui Marius Lungu ca a inteles cu responsabilitate si intelepciune ce e de facut.

 Remus Borza (ALDE Braşov). E un moment important nu doar pentru cetatenii orasului Rasnov, ci si pentru cei ai judetului. Candidatul va intruni o larga majoritate. E un om care cunoaste intreaga problematica socio-economica a orasului. E un oras stravechi, pe arealul cetatii dacice Cumidava si al castrului roman. E un oras cu profunde semnificatii istorice pentru Romania. Avem nevoie de un om energic, loial intereselor cetatenilor, care nu tradeaza, da dovada de consecventa. E nevoie de o reforma reala a administratiei publice locale, este responsabiliatea aliantei de la guvernare. Avem o administratie expandata, mare cheltuitoare de resursa publica.  E nevoie de profesionalizarea intregii clase politice, e nevoie de moralitate. Toate aceste calitati sunt indeplinite de candidatul nostru. Cetatenii orasului il percep ca fiind un om care a pornit de jos, care este onest, si care poate sa isi asume responsabilitati. Patru formatiuni politice respectabile lasa orgoliile la o parte. Sper ca alianta noastra sa fie de bun augur. PSD a fost dintotdeauna un partid puternic, iar acum a renuntat la orgoliile sale si nu si-a stabilit un candidat propriu. E un gest de intelepciune din partea PSD sa tina seama mai degraba de vointa cetatenilor.

 Cătălin Nămăescu (PER Brasov). Proiectul inceput acum sase ani incepe sa prinda  contur mai vizibil. Ma bucur ca formatiuni puternice au pus umarul la aceasta constructie. Cred ca Daniel Diaconu este la aceasta ora cel mai bun candidat. Salut faptul ca aceste formatiuni politice au venit alaturi de noi si ca au tinut seama de vointa oamenilor de la ultimele alegeri, care au votat in numar mare pentru Daniel Diaconu.

 Gabriel Popescu (Miscarea Social-Liberală). Schimbarea este necesara la Rasnov, la aceasta ora. Vechiul sistem este plafonat. Daca Rasnovul nu isi face schimbarea  de administratie, risca sa ramana in urma celorlalte localitati, cu toata pornirea buna pe care a avut-o. Este sansa Rasnovului de a intra in randul marilor orase.

 Daniel Diaconu candidatul ART la Primaria Rasnov .Ma bucur ca am reusit sa ne asezam toti la o masa, sa mergem mai departe pentru rasnoveni, am dat la o parte efectiv politicul. Sigla pe care am ales-o, Alianta se va numi Rasnovul Tau, inseamna alianta cetateanului de la Rasnov. Rasnovul este al cetatenilor, nu al unei formatiuni politice. Sunt convins ca vom avea o alta reusita la Rasnov. In momentul de fata avem o guvernare PSD, iar multe dintre proiectele locale se realizeaza cu ajutorul Guvernului. Ceea ce s-a inceput la Rasnov se poate continua cu deschiderea aliatilor  nostri. Sunt convins ca prin candidatura mea nu voi dezamagi nici cetatenii, nici partidele care au venit in acest proiect. Multumesc dl. Popescu, e un partid de Rasnov, care a reusit intr-o luna sa obtina un consilier. Cei peste 300  de oameni care au votat cu Miscarea Social-Liberala, sunt convins ca vor vota cu noi. Multumesc si domnului Ministru, Marius Dunca. 

Avem proiecte pe toate domeniile. Este singura localitate unde terenurile pentru  tinerii casatoriti nu s-au dat. Dau un exemplu, celor care spun ca orasul nu mai are teren, Primaria Cristian a cumparat si a impartit celor tineri terenuri ca sa-si construiasca acolo case.

Reabilitarea termica a blocurilor, e un alt proiect, nu doar reducerea costurilor cu intretinere, ma refer la fatada cladirilor din Rasnov, care e un oras turistic. Sunt din 2011 in politica cu adeziune, PER este singurul partid in care am activat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web