Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Alege ISU SIBIU! Alege să te alături salvatorilor de profesie !

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cpt. Dumitru Croitoru al județului Sibiu demarează procedura de recrutare, prin încadrare directă, a unui post de ofițer specialist I în cadrul Inspecției de Prevenire- Compartimentul Avizare-Autorizare.

Cererile de înscriere pot fi depuse, în perioada 26.04-03.05.2018, la structura de resurse umane din cadrul inspectoratului, în fiecare zi lucrătoare în intervalul orar 09.00-15.00, iar dosarul de recrutare necesar participării la concurs, în perioada 11-25.05.2018.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică, prin parcurgerea traseului aplicativ, în data de 05.06.2018, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor, în data de 12.06.2018.

Facem precizarea că toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente postului vacant menționat mai sus, pot consulta site-ul oficial al ISU Sibiu, secțiunea “Carieră”. Informațiile fac referire la graficul derulării concursului, modalitățile de înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web