Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

AFC Hermannstadt a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2017/2018

Asociația Fotbal Club Hermannstadt a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2017/2018, în care prima echipă a clubului va evolua în Liga a II-a. Abonamentele sunt valabile la toate meciurile de pe teren propriu ale „alb-roșiilor”, atât în campionat, cât și în Cupa României, și asigură locuri în partea acoperită a tribunei oficiale.

Totodată, înaintea fiecărui meci vor fi puse în vânzare bilete pentru partea neacoperită a tribunei oficiale, la prețul de 10 lei.

Pentru achiziționarea unui abonament vă puteți adresa telefonic la numărul 0745/17.56.85. De asemenea, puteți lăsa un mesaj pe pagina oficială de Facebook a clubului, sau puteți trimite solicitarea prin e-mail pe adresa fchermannstadt@yahoo.com.

 

TIPURI DE ABONAMENTE

Zona I (sector VIP) – 1000 lei/sezon

Zona II (sector central) – 500 lei/sezon

Zona III (sectoarele laterale) – 200 lei/sezon

 

„Am gândit acest sistem de abonamente pentru a veni în sprijinul suporterilor. Plecând de la ideea pe care am avut-o cu mai mult timp în urmă, aceea de a atrage în club cât mai mulți membri, am creat aceste carduri cu valoare de 200, 500, respectiv 1.000 de lei, care asigură accesul la toate meciurile de acasă ale echipei în noul sezon, incluzându-le aici și pe cele din Cupa României. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu suporterii, aceștia ne-au spus că doresc să ajute echipa. Acesta este un mod prin care pot ajuta echipa. Cei care iubesc atât de mult fotbalul sibian, iubesc această echipă, au astfel posibilitatea să facă parte din club. În funcție de suma pe care o prezintă fiecare, pachetul este pe măsură. Desigur, cei care nu doresc să achiziționeze un astfel de card vor avea posibilitatea de a cumpăra bilet înaintea fiecărui meci. Prețul unui astfel de bilet va fi de 10 lei. Ne dorim ca, la meciurile echipei noastre de pe teren propriu, numărul spectatorilor să fie cel puțin la fel de mare ca la jocurile din sezonul precedent, când echipa activa în Liga a III-a. Suntem convinși că acum, în Liga a II-a, suporterii vor avea de văzut partide mult mai bune, din punct de vedere calitativ. În Liga a II-a vom întâlni echipe cu pretenții, care au un nume în fotbalul românesc, dacă ar fi să amintesc doar pe UTA Arad, ASA Tg. Mureș, Pandurii Tg. Jiu, Olimpia Satu Mare, Dacia Unirea Brăila sau Chindia Tîrgoviște. Sperăm să avem alături de noi, în tribunele Stadionului „Municipal”, cât mai mulți suporteri. Sperăm, de asemenea, să le oferim cel puțin la fel de multe momente de satisfacție ca în sezonul precedent” a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web