National

ADN și-a desemnat candidații la alegerile locale pentru Hoghiz și Predeal (VIDEO)

Astazi a avut loc prima conferinta de presa ADN  Brasov, la sediul actual din str. Alexandru Vlahuta nr. 63, Brasov, unde au participat Coordonatorul Politic Judetean, Ionel Goidescu, alaturi de Coordonatorul Organizatoric Judetean, Cornel Onescu, candidatul de primar al comunei Hoghiz – Lucian Macovei si Alice Moise, candidat la Consiliul Local Predeal.

Ionel Goidescu: ”Conducerea organizatiei judetene ADN Brasov a fost validata prin vot acum o luna de zile, eveniment la care au participat coordonatorul politic la nivel national, Catalin Ivan si coordonatorul organizatoric la nivel national, Ion Raducanu. Practic, acesta este momentul de start al organizatiei Brasov. Ne-am asumat responsabilitatea privitor la examenele electorale ulterioare pentru alegerile locale  si alegerile parlamentare din toamna. Ne-am luat angajamentul ca vom incerca sa depunem liste de candidati in toate localitatile din judet. Incepand de astazi, saptamanal, vom prezenta  in conferintele de presa, candidaturile reprezentatilor ADN Brasov pentru functiile din administratia publica locala Brasov. In data de 22 februarie a avut loc si prima Adunare Generala a Organizatiilor ADN din Romania (AGORA), eveniment care a avut loc la Bucuresti si unde s-a aprobat Programul politic al Partidului Alternativa pentru Demnitate Nationala, Stategia de Campanie pentru alegerile locale 2020 precum si Proclamatia de la Bucuresti”.

Cornel Onescu: ”Alternativa pentru Demnitate Nationala reprezinta pentru noi o echipa, o echipa in care se vorbeste cu emotie despre demnitate, de suveranitate nationala, de patriotism, de istoria reala si frumoasa a acestei natiuni, de inaintasii nostri, dar si de un viitor al copiilor nostri, valori in care ne regasim totii!  Experienta mea administrativa si organizatorica de peste 35 de ani in domeniul ingineriei feroviare, va fi canalizata cu precadere catre cetateni si catre sistemul feroviar, sistem dezbinat si macinat de factorii politici”.

Alice Moise: ”Eu fac parte din generatia tanara, care s-a saturat sa stea deoparte. Generatia mea trebuie sa se implice! Stand deoparte si doar criticand sau judecand ceea ce se intampla in zona administratiei publice nu vom rezolva nimic. Trebuie sa ne implicam! Trebuie sa punem in valoare potentialul orasului Predeal.  Vedem si simtim ca trebuie facut ceva. Eu ma voi implica in orasul Predeal, acolo voi munci in sprijinul ceatatenilor”.

Lucian Macovei: ”Ma bucur ca exista inca  oameni care gandesc pro-activ, gandesc romaneste si m-as bucura ca aceasta atitudine sa se rasfranga la nivel national. Sunt de profesie inginer, stabilit in comuna Hoghiz, nu am mai facut politica pana acuma, nu m-am implicat pana acum dar am fost intrigat ori de cate ori am vazut ce se intampla.  Ni s-au aruncat momeli si promisiuni desarte. Noi trebuia sa traim cu senzatia ca va fi bine, binele s-a lasat asteptat!  Ce m-a manat pe mine sa intru in politica este faptul ca am ajuns la concluzia ca nu as vrea ca peste o perioada de timp, copii mei, sa se uite in ochii mei si sa imi spuna ”Mai tata, tu chiar nu ai putut sa faci nimic?” Am ales sa  ma implic cu credinta ca localitatea Hoghiz are nevoie de un om tanar, cu o viziune moderna care sa aduca in primul rand normalitate. Cand spun normalitate, ma refer la conditiile normale de trai in anul 2020, ma refer la apa curenta, la canalizare si gaz. Nu putem vorbi de un viitor cand nu avem o baza pe care sa il putem cladi. Este necesara o luare de pozitie. Pe acest considerent, invit pe toata lumea sa se implice. Este momentul sa ne implicam! Sunt genul de om care niciodata nu a  stat deoparte, am preferat sa fac! Trebuie sa iesim din starea de confort si sa ne implicam. Consider ca localitatea Hoghiz are nevoie de un om cu energie, cu viziune, un om capabil sa faca schimbari, sa faca lucruri in beneficiul cetatenilor”.

https://www.facebook.com/Transilvania365/videos/216083979782349/?epa=SEARCH_BOX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web