De ultimă orăInformații

Administratorul firmei de construcții unde lucra tânărul care a murit după ce a căzut de la etajul 8 a fost reținut

Primele masuri in cazul tanarului decedat dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc aflat in constructie din Avantgarden 3, Brasov. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, administratorul firmei a fost retinut pentru 24 de ore. ”Administratorul firmei pentru care lucra barbatul care s a precipitat ieri de la inaltime in timp ce executa lucrari la o cladire in constructie de pe strada Egretei, barbat de 25 ani, a fost retinut pentru 24 de ore si introdus in arestul IPJ. El urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva si este cercetat in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca”, a declarat Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ  Brasov.

One thought on “Administratorul firmei de construcții unde lucra tânărul care a murit după ce a căzut de la etajul 8 a fost reținut

  • Pacat ca s-a intamplat asa ceva ca sa mai ajunga Politia si pe aici. Nu cred ca exista vreun muncitor care sa fie asigurat la cadere pe vreun santier din complexul Avantgarden. Sa nu uitam ca este al doilea caz ade la inceputul anului! Calitate germana…..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web