Turism-Utile

Actiuni in Piata Sfatului prilejuite de „Ziua Europeana a Luptei Împotriva Traficului de Persoane”

Direcția de Servicii Sociale Brașov organizează Miercuri 18.10.2017, în intervalul orar 11:00 – 14:00, în Piața Sfatului, cu prilejul ”Zilei Europene a Luptei Împotriva Traficului de Persoane”, o acțiune de informare și conștientizare în comunitate privind traficul de ființe umane. Vom organiza diferite activități interactive și mobilizatoare cu scopul de a crește nivelul de conștientizare în comunitate asupra acestui fenomen social.

La acest eveniment au fost invitați să participe specialiști din partea Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Braşov, Inspectoratului de Potiție Brașov, Fundației Micu Bogdan care vor oferi informații de specialitate participanților la eveniment cu privire la tema campaniei.

În intervalul orar 12.30 – 14.00  vom forma un lanț uman în centrul căruia vom realiza o inimă din lumânări aprinse, în semn de solidaritate pentru victimele traficului de persoane.

De asemenea elevii participanți la acest eveniment vor fi invitați să reprezinte  grafic viziunea lor asupra temei campaniei ”Ziua Europeană a Luptei Împotriva Traficului de Persoane” iar lucrările lor vor fi expuse în  Piaţa Sfatului.

Vă invităm să participați alături de noi pentru a promova evenimentul și pentru a trage un semnal de alarmă în comunitate privind consecințele traficului de ființe umane.

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la nr. de tel. fix  0368 469995, mobil 0727848629, la adresa de e-mail dssbv@yahoo.com sau la sediul Direcției de Servicii Sociale Brașov, str. Panselelor, nr.23.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web