Prim planȘtiri

Accidente teribile la Persani. Doua persoane au fost strivite de un TIR, iar alte doua au ajuns la spital (FOTO)

Doua accidente grave la Persani in decurs de jumătate de oră. Un TIR s-a rasturnat peste un autoturism. „Doua persoane incarcerate, decedate. La fata locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD si 2 echipaje de descarcerare. Din primele informatii un TIR care transporta aproximativ 20 tone de parchet s-a răsturnat. Deocamdata nu ne putem pronunta daca in afara de cele 2 persoane decedate mai sunt si altele in autoturism. Asteptam sa se ridice tirul”, a spus Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant  al ISU Brasov.
La scurt timp, un alt accident s-a produs la iesirea din Persani. Un autotirism a iesit in decor. Doua persoane încarcerare, conștiente. La accident s-au deplasat 1 echipaj pt descarcerare, 1 echipaj SMURD si 1 echipaj SAJ.
„Victimele din urma accidentului in care un autoturism a iesit in decor au fost transp la Spitalul de Urgenta din Brasov
.Vorbim de o pers de sex feminin si una masculin care au suferit traumatisme la membrele superioare. Cele 2 pers sunt constiente” a adăugat Ciprian Sfreja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web