Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Accident cu 4 victime pe DN1, dinspre Sibiu spre Brasov, cauzat de un sofer vitezoman

La data de 03 septembrie a.c., în jurul orelor 16.30, un bărbat de 45 ani, a  condus un autoturism pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brașov iar la km. 202 + 200 m., nu a adaptat viteza în condițiile unui carosabil ud, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar dinspre Brașov spre Sibiu, condus de o femeie de 59 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a  celor doi conducători auto precum și a doi pasageri, un minor de 11 ani, din mașina ce a pătruns pe contrasens și o femeie de 36 de ani din autoturismul care a circulat regulamentar.  Persoanele vătămate au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, respectiv Spitalul de Pediatrie Brașov, în vederea acordării de îngriji medicale.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web