National

A trecut un an de la începutul pandemiei. Unde sunt paturile ATI promise de guvernanți?

S-a scurs un an de la începutul pandemiei de COVID. De atunci și până în campania electorală pentru alegerile parlamentare, guvernanții au promis că vor îmbunătăți sistemul medical din România. Din păcate, totul a fost o mare minciună, pentru că în spitale nu s-a investit nimic. Numărul de paturi ATI de care au nevoie cei infectați cu COVID aflați în stare gravă a rămas la fel, ca la începutul pandemiei. Clar, nu poți schimba nimic peste noapte, într-o lună, două, șase, dar poți măcar începe să achiziționezi paturi, echipament medical, să angajezi medici. Numai că, totul a fost o cacealma pentru români, nimic nu s-a schimbat, nimic nu s-a făcut. Mai mult decât atât, au murit zeci de oameni în ultimul an, mulți arși de vii în spitalele din România. Acum, mulți dintre politicienii aflați în coaliția PNL-USR susțin că trebuie purtată masca și doar de români depinde cât de repede se scapă de pandemia COVID. Ca de fiecare dată, tot românul de rând este de vină. Dar statul, guvernanții și parlamentarii plătiți regește de fiecare dintre noi, ce au făcut pentru a schimba în bine sistemul sanitar?

Culmea, mai și râd în față românilor. Le cer cetățenilor să poarte mască, dar ei încalcă zi de zi aceste reguli. Vlad Voiculescu, care este Ministrul Sănătății, Raluca Turcan, care este Ministrul Muncii, efectiv au ignorat regulile impuse de pandemia de COVID, dar vor ca românii să le respecte. Dacă ei, care ar trebui să fie un exemplu, își bat joc de măsurile luate chiar de către guvernul lor, atunci ce pretenții să fie la oamenii de rând?

One thought on “A trecut un an de la începutul pandemiei. Unde sunt paturile ATI promise de guvernanți?

  • Observator

    Pentru politicieni si aristocratia bugetara din administratia centrala si locala nu exista reguli !!! Le este permis orice si li se cuvin salarii nesimtite de 2-3 ori mai mari decat in sectorul privat !!! Revoltator !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web