InformațiiParlamentar de Brașov

A fi ”antipesedist”, o calitate pentru a deveni premier în România 😁 Interesele PNL, mai importante decât interesele cetățenilor. O spune chiar deputatul Mara Mareș (VIDEO)

Mara Mareș, mai rău decât Viorica Dăncilă…Deputatul PNL Brașov face ce face și iese în evidență. Însă, nu cu chestii pozitive, ci cu declarații care enervează românul de rând. După gafa cu ”decrețeii”, a urmat declarația din platoul Antena3 unde a scos alt porumbel pe gură: ”Nu vă supărați, dar este dovedit că domnul Beuran chiar salva vieți?” . Președintele TNL a gafat și joi, la o conferință de presă organizată la Brașov. Tânăra a susținut despre Florin Cîțu că este recomandat ca premier al României pentru că este ”antipesedist” și că a pus ”interesul Partidului Național Liberal înainte de toate”. Cu alte cuvinte, interesele partidului sunt înainte de interesele cetățenilor…

Inclusiv Florin Cîțu a declarat în urmă cu câteva săptămâni, la audierile din Parlament, că a ”aprobat amendamentele USR, chiar dacă n-au fost în interesul cetățeanului”… Deci asta spune tot despre liberalul care s-a culcat Ministrul demis al Finanțelor și s-a trezit premier desemnat al României.

https://www.facebook.com/Transilvania365/videos/653151845252182/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web