National

A așteptat să adoarmă proprietarul după care i-a furat mașina și a ieșit la plimbare

La data de 04.06 a.c., în jurul orelor 07.12, Poliția Orașului Zărnești a fost sesizată cu privire la sustragerea unui autoturism de pe Șoseaua Branului, oraș Zărnești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, pe str. T. Spârchez, autoturismul abandonat, cu avarii la roata dreapta față.S-a stabilit, că  în noaptea zilei de 04.06 a.c. un tânăr de  17 ani, a consumat băuturi alcoolice în compania altor doi bărbați, dintre care unul avea parcat autoturismul în curtea imobilului în care se aflau.  Deși nu poseda permis de conducere, după ce proprietarul autoturismului a adormit, tânărul  a sustras vehiculul pe care l-a condus pe str. T. Spârchez, unde a lovit o bordură cu roata dreapta față  și apoi l-a abandonat.

”În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care cercetările sunt continuate de polițiștii Poliției Oraș Zărnești, în vederea stabilirii întregii stări de fapt”, a declarat Gabriela Dinu, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web