Infracțional

90 de permise ridicate de politistii brasoveni in doar 6 zile. Depasirile neregulamentare le-au dat batai de cap soferilor

În  intervalul 12 – 18.06 a.c., polițiștii rutieri din I.P.J. Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur. În acest context, au fost constatate 26 infracțiuni la regimul circulației și 22 de altă natură.

De asemenea, au fost aplicate 1463 sancțiuni contravenționale, dintre care 432 pentru depășirea limitei legale de viteză, 198 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 35 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 183 600 lei.

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 90 permise de conducere, dintre care 13 pentru consumul de alcool, 9 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 33 pentru nerespectarea reglementărilor privind depășirea, 14 pentru neacordare prioritate pietoni , 6 pentru neacordare prioritate vehicule, 3 pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului, fiind reținute 62 certificate de înmatriculare.

 

În intervalul amintit au fost sancționați 88 pietoni, 21 bicicliști și 3 conducători de vehicule cu tracțiune animală pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web