Turism-Utile

7 medalii pentru echipele românești la Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart

Chefii români participanți la Jocurile Olimpice Culinare au ajuns acasă! După 3 zile în care s-a gătit și degustat la foc continuu, facem bilanțul și ne mândrim cu 6 medalii de argint și una de bronz!

Cele mai multe dintre premii au ajuns la Echipa Regională Belvedere Brașov, formată din Ioan Florescu (căpitan), Cornelia Ghișoiu, Cristina Ciobanu, Daniel Buzea, Sabina Gabor, Paul Holhoş și Corina Balazs. Ei au concurat atât ca echipă, la categoria Regional Teams, cât și individual, la categoria culinary art.

Încă din prima zi a competiției, chef Ioan Florescu a uimit juriul cu preparatele sale, fiind astfel medaliat cu argintul la categoria Culinary Art – probele individuale.

Tot la aceeași categorie, chef Cornelia Ghișoiu a primit două medalii de argint, iar chef Cristina Ciobanu a ocupat a doua poziție a podiumului la categoria Individual Pastry Art.

Echipa națională de juniori s-a întors acasă cu medalia de argint la proba „Restaurantul Națiunilor”, pentru care echipa de seniori a obținut bronzul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web