ActualitateInformații

5 raniti in doar 4 ore in 3 accidente rutiere pe DN1, dinpre Brasov spre Sibiu

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a facut ca ieri, pe DN1, dinspre Brasov spre Sibiu sa aiba loc nu mai putin de 3 accidente.  Din pacate, in urma evenimentelor rutiere, 5 persoane au ajuns la spital, un barbat fiind in stare foarte grava.

La data de 07 octombrie a.c., în jurul orelor 09.20, un bărbat de 37 ani, care conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Brașov spre Sibiu, la km 209 + 200 m., nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit parapetul metalic de protecție din partea dreaptă a sensului său de mers iar apoi a ricoșat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 44 ani.

 

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri aflați în autovehiculul care a circulat regulamentar, o femeie de 42 ani și un minor de 7 ani. Aceștia au fost transportați  la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, respectiv Spitalul de Pediatrie Brașov,  în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

La data de 07 octombrie a.c., în jurul orelor 09.00, un bărbat de 57 ani, care conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Brașov spre Sibiu, între localitățile Vlădeni și Perșani, la km 201 + 200 m., nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile unde s-a răsturnat.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanți ai autovehiculului, conducătorul auto și o pasageră de 55 ani, care au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

La data de 07 octombrie a.c., în jurul orelor 13.20, un bărbat de 62 ani, care conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Brașov spre Sibiu, între localitățile Codlea și Vlădeni, la km 189 + 500 m., nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 85 ani.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului care a circulat regulamentar. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web