National

40 de elevi cu o situatie precara vor avea parte de 1 Iunie inedit

În data de 1 iunie 2018, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, în parteneriat cu Librăria St. O. Iosif și Mall Coresi,  găzduiește și organizează o serie de activități prin care 40 de elevi din ciclul primar, de la unităţile de învăţământ de pe raza judeţului, ce provin din familii cu venituri modeste, să se poată bucura de o sărbătoare inedită cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Cei mici vor fi așteptați începând cu ora 09.00 la sediul Inspectoratului, din Brașov, str. N. Titulescu, nr. 28, unde poliţiştii din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic şi Serviciului Rutier vor prezenta tehnica din dotare, activităţile specifice desfăşurate de specialiştii criminalişti precum şi un exerciţiu demonstrativ cu câinii de serviciu. Prin eforturile comune ale polițiștilor pentru copii au fost pregătite cadouri, suveniruri și o gustare.

Între orele 11:00 -12:00 elevii vor participa la o lectură publică în cadrul Librăriei St. O. Iosif și vor fi invitați să viziteze standurile de carte.

Iar între orele 12.30 – 16.00 copii au pregătit un program de divertisment în cadrul Mall Coresi:  plimbări cu trenulețul, vizionarea unui film de animație și masa de prânz.

 

 Independent de această activitate, între orele 11.30 – 13.30, vor fi organizate  standuri expoziţionale în Piaţa cu Copaci din incinta Mall Coresi, cu participarea reprezentanților structurilor de prevenire, criminalistic, acţiuni speciale şi  rutier. Vor fi desfăşurate activităţi cu caracter preventiv-recreativ pentru copii (jocuri, testări ale cunoașterii regulilor circulaţie şi siguranţă personală prin chestionare, distribuirea unor materiale cu recomandări utile etc.). De asemenea se vor efectua demonstraţii cu câinii de serviciu şi va fi prezentată tehnica din dotarea I.P.J. Braşov utilizată în acţiunile specifice de intervenție.

foto arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web