Prim planȘtiri

3 traficanți de droguri din Brașov prinși cu ajutorul unui câine

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brașov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri.

 Polițiștii structurii de combatere a criminalității organizate din Brașov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov au documentat activitatea infracțională a 3 persoane, din județul Brașov, cu vârste între 24 și 38 ani, bănuite de trafic de droguri de risc. Acestea sunt suspectate că, în cursul lunii octombrie a.c., ar fi oferit spre comercializare droguri de risc.

 

”La data de 06 decembrie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții la locuințele celor 3 persoane unde au descoperit diverse cantități de fragmente vegetale de culoare verde oliv, cu aspect și miros specific plantei de cannabis, și cantitatea de aproximativ 5 grame de substanță pulverulentă de culoare albă, posibil drog de mare risc.În urma acţiunilor derulate, cele 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în arestul I.P.J. Brașov.

Ulterior, față de acestea a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile și sunt în continuare cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.La percheziții a participat și un câine specializat în depistarea drogurilor, din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, acesta având rol determinant în identificarea locurilor de depozitare a substanțelor interzise din locuințele percheziționate de polițiști”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web