Economic

22 de societăţi comerciale cu participare străină inmatriculate in Brasov in luna decembrie

În judeţul Braşov, în luna decembrie 2017 au fost înmatriculate 22 societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris, reprezentând 4,9% din totalul societăţilor comerciale înregistrate în ţară. Conform Directiei Judetene de Statistica Brasov, valoarea capitalului social total subscris a fost de 88,3 mii lei sau 19.046,0 €.

În această lună, numărul înmatriculărilor de societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris în judeţul Braşov a crescut cu 46,7% faţă de luna decembrie 2016, în timp ce valoarea exprimată în euro a capitalului social total subscris a crescut cu 1729,6% faţă de valoarea înregistrată în luna decembrie 2016.

În judeţul Braşov, în luna decembrie 2017 valoarea raportului dintre capitalul social total subscris (€) şi numărul de înmatriculări societăţi comerciale cu participare străină a fost de 865,7 €/societate, mai mare cu 1147,4% faţă de valoarea înregistrată în luna decembrie 2016, când acest raport a fost de 69,4 €/societate.

Într-un clasament naţional al judeţelor României, judeţul Braşov ocupă: – locul al 5 –lea după numărul societăţilor înmatriculate; – locul al 7 –lea după valoarea capitalului social total exprimat în valută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web