ActualitatePrim plan

19 sancțiuni contravenționale și 19 permise de conducere reținute în numai 2 ore

Salvarea de vieți și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere sunt priorități ale Poliției Române

”La data de 15.05 a.c, în intervalul orar 12.00 – 14.00, 35 de polițiștii rutieri au participat, în întreg județul,  la o acțiune dispusă de conducerea I.P.J. Brașov pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur ce a urmărit modalitatea de aplicare a prevederilor legislative referitoare la acordarea de prioritate pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii”, au spus reprezentantii IPJ Brasov.

În urma activitățior întreprinse de polițiști au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 11.000 lei și au fost reținute 19 permise de conducere.Aceste acțiuni vor fi continuate de polițiștii rutieri pentru combaterea fenomenului, acesta fiind una din princpalele cauze generatoare de accidente rutiere la nivelul municipiului Brașov.

Suntem la datorie! Dacă aveți nevoie de ajutor sau sunteți martorii unei fapte antisociale, anunțați cel mai apropiat polițist sau sunați la numărul 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web