Actualitate

17 agenți de poliție au fost repartizați la IPJ Brașov

17 de agenţi de poliţie, absolvenți ai Școlilor de Subofițeri de Poliție Câmpina și Cluj, promoția  decembrie 2017, au intrat în rândurile polițiștilor brașoveni și au fost repartizați în funcție

 

La data de 27 decembrie a.c. la sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, șeful inspectoratului, chestor de  poliție Valentin Flucuș, în prezența echipei manageriale a instituției, a urat bun venit celor mai tineri polițiști brașoveni, agenți absolvenți ai stagiului de școlarizare la Școlile de Subofițeri de Poliție Câmpina și Cluj.

Agenții își vor desfășura activitatea în structurile de poliție rutieră, ordine publică și investigații criminale, atât mediu urban cât și rural ale Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

După 6 luni, în care se vor afla în responsabilitatea unui poliţist cu experienţă, agenții de poliție vor susţine examenul de definitivare.

Pe toată perioada de pregătire, poliţiştii nu vor avea dreptul să desfăşoare activităţi specifice structurii poliţiei judiciare şi a poliţiei rutiere. De asemenea, nu au acces la informaţii clasificate, până la obţinerea calităţii şi a avizelor necesare.

Din aceiași promoție, alți trei tineri agenți au fost repartizați să desfășoare activități în cadrul structurilor de poliție transporturi de pe raza județului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web