InformațiiȘtiri

150 de persoane au protestat în fața Prefecturii Brașov (FOTO)

Peste 150 de persoane au protestat astăzi în fața Prefecturii Brașov nemulțumite de un proiect privind ”Legea Vaccinării Obligatorii”.

Ce spun protestatarii?

”Legea vaccinării obligatorii a primit un raport de admitere, luni, 2 martie, 2020, în comisia de sănătate, într-o şedinţă cu ușile închise, care nu a fost anunţată public şi la care presa nu a avut acces. Așa se dau deciziile neconstituționale care vizează aplicarea procedurilor medicale forțate asupra tuturor românilor. Pe șest și indiferent de opinia cetățenilor.

Legea urmează să fie votată în plenul Camerei Deputaților iar aici se află textul ei complet – https://tinyurl.com/qkl9bnx

Vaccinarea este și trebuie să rămână un drept pentru absolut toți cetățenii iar statul are datoria să respecte și să protejeze libertatea de alegere a fiecărui om de a accepta sau nu o procedură/intervenție medicală.
Având în vedere faptul că o persoană nevaccinată nu prezintă riscul de a îmbolnăvi persoanele imunizate, presupunându-se că vaccinul asigură imunitatea celor care aleg vaccinarea, nu se necesită impunerea forțată a imunizării artificiale pentru întreaga populație.

Cu siguranță am realizat deja cu toții că statul și politicienii nu au interesul să ne protejeze drepturile, bunăstarea și sănătatea. Astfel, trebuie să ne mobilizăm și să ni le câștigăm împreună.

Trebuie să facem tot posibilul pentru a nu oferi statului posibilitatea ca, peste niște ani, să poată dispune de exercitarea procedurilor medicale forțate asupra noastră și a celor dragi. Dacă nu o facem acum, mai târziu nu vom avea opțiuni. Nici noi, nici copiii noștri și nici părinții, deoarece această lege vizează pe absolut toată lumea.
În ciuda statisticilor vehiculate la TV & massmedia, cum că românii preferă obligativitatea, realitatea este alta. Majoritatea oamenilor nu doresc vaccinare cu forța iar asta o arată petiția dezactivată de comunitatea #DECLIC, care strânsese peste 30.000 de semnături împotriva vaccinării obligatorii, în doar câteva săptămâni, precum și o serie de sondaje curate, efectuate în ultima săptămână.

Dacă nu ne dorim o dictatură medicală în România, ar fi bine să participăm în număr cât mai mare și cât mai hotărâți la acest miting pentru anularea legii vaccinării obligatorii.

💡 Ce puteți face?
🔹 Semnați petiția pentru anularea legii vaccinării obligatorii care este aici 👉https://tinyurl.com/ufkwnx6. Dacă nu o puteți semna din google chrome, accesați-o din alt browser.
🔹 Folosiți-vă vocea pentru a-i face și pe alții să înțeleagă gravitatea situației. Doar masa critică, doar societatea civilă poate schimba situația aceasta. Sub presiunea unui refuz masiv, nu vor putea trece această lege abuzivă sau ea va putea fi anulată mai ușor.
Nu vă feriți de dezbatere. Informațiile cu privire la această lege, context, argumente şi dezbateri pe subiect sunt la un click distanță.
Pagini de informare:
1. https://www.facebook.com/nuvaccinariiobligatorii
2. https://www.facebook.com/vaccinuricitesteprospectele/
3. https://www.facebook.com/ProDeciziiInformate/
🔹 Este vital să participați, să promovați, să distribuiți și să invitați cât mai mulți oameni la acest protest. Dacă ne mobilizăm și ne implicăm hotărât și conștient, autoritățile nu au altă variantă decât să respecte decizia noastră”, susțin aceștia pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web