BrasovPrim plan

105 autobuze noi cu motorizare diesel EURO6 pentru RATBV . Cât costă?

24 de firme, în marea lor majoritate producători sau comercianţi de mijloace de transport în comun, au descărcat în ultimele zile documentaţia postată pe site-ul Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) referitoare la achiziţia de autobuze pe care RATBV S.A. este în curs să o realizeze. De menţionat faptul că informaţiile pot fi accesate şi de pe site-ul www.ratbv.ro.

Achiziţia celor 105 autobuze, în valoare totală estimată de 114 milioane de lei, va fi realizată prin intermediul portalului electronic de specialitate al BERD, acolo unde poate fi consultat şi caietul de sarcini al achiziţiei, documentaţie realizată de RATBV S.A. şi aprobată de specialiştii instituţiei bancare.

De amintit faptul că achiziţia se va realiza într-un singur lot, de la un singur furnizor, acesta lucru urmând a se întâmpla în vederea omogenizării flotei de transport public de călători a RATBV S.A. şi, implicit, pentru a reduce viitoarele costuri de mentenanţă a parcului auto.

RATBV S.A. îşi va înnoi flota cu 105 autobuze urbane noi, cu motorizare diesel EURO 6 – faza C (cel mai puţin poluante), cu podea joasă, foarte uşor accesibile tuturor categoriilor de călători, în trei variante de dimensiuni: 30 autobuze de 10 metri lungime, 40 de autobuze de 12 metri lungime şi 35 de autobuze articulate de 18 metri lungime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web