InformațiiNational

10 posturi vacante la Politia Locala Brasov

Cinci posturi pentru absolvenți de bacalaureat și alte cinci pentru studii superioare! Sunt cele zece funcții publice vacante de polițiști locali pe care instituția brașoveană vrea să le ocupe, după desfășurarea concursului programat să debuteze în data de 19 aprilie 2017 cu testul sportiv care este, însă, și eliminatoriu.

Așadar, dacă aveți formă fizică bună, sunteți sănătos, diploma de bacalaureat sau licența luată, sunteți așteptați să vă înscrieți la concursul pentru ocuparea unui post aflat în slujba brașoveanului. Locuri libere sunt la ordine publică, serviciul rutier, poliția turistică, intervenții și siguranță obiective.

De asemenea, dacă aspirați să intrați în familia polițiștilor locali trebuie să știți să lucrați în echipă, să aveți deschiderea de a munci în schimburi/ture, dar și să fiți disponibil să lucrați în afara orelor de program, ținând cont de faptul că polițistul local este la dispoziția brașoveanului 24 de ore din 24.

Conform procedurilor pentru organizarea concursului de ocupare a acestor locuri vacante, dosarele de înscriere se pot depune până în 05.04.2017, iar prima probă, cea sportivă, este programată în 19.04.2017. În cazul în care treceți de acest test eliminatoriu, urmează examenul scris – pe data de 25.04.2017 – pentru care trebuie să parcurgeți și să studiați legislația în vigoare. Ultimul pas pe care trebuie să îl mai faceți pentru a deveni polițist local este legat de interviul pe care îl veți susține în fața comisiei de examinare.

Toate datele și informațiile, cu privire la această sesiune de examene, le puteți obține de la Biroul de Resurse Umane la nr. de tel. 0368/457010, dar și de pe site-ul instituției www.politialocalabrasov.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web